Nexa Autocolor Aquabase

NEXA AUTOCOLOR® geeft haar relaties concurrentievoordeel. Met technologisch hoogstaande oplossingen wordt het rendement van het autoschadeherstelbedrijf verhoogd.

Nexa Autocolor bevestigt haar reputatie elke keer weer door het ontwikkelen van technologisch innovatieve producten, uitmuntende kleurkwaliteit en doeltreffende reparatiemethoden.

Nexa Autocolor heeft een oplossing voor elke situatie en reparatie, van AQUABASE® Plus tot ons uitgebreide gamma van HS+ blanke lakken en 2K® HS+ Direct Gloss.

Niet voor niets heeft Nexa Autocolor een zeer goede naam in de autoschadeherstelmarkt.

RapidMatch™ X-5

 

DE SNELSTE WEG NAAR DE JUISTE KLEUR

 

De RAPIDMATCH™ X-5 spectrofotometer is een geavanceerd apparaat waarmee u snel en accuraat de kleur meet van de auto. Hij meet uit 5 verschillende hoeken, wat hem zeer betrouwbaar maakt. Met de RapidMatchvindt u in 3 zeer eenvoudige stappen gegarandeerd het juiste kleurrecept. Zodra u na de meting de RapidMatchin zijn houder plaatst, stuurt het apparaat de gemeten data door naar het PAINTMANAGER® programma. U bent dan drie stappen verwijderd van het juiste kleurrecept.

De RapidMatch zoekt in de wereldwijde databank van Nexa Autocolor. Alle kleurrecepten die waar ook ter wereld door ons gemaakt zijn, staan hier in.

Is de kleur toch nog nét niet precies wat hij moet zijn, dan kan de software waar de RapidMatch aan gekoppeld is, het recept zelfs aanpassen.

Finixa by Chemicar

Wie is Chemicar?

Chemicar Europe NV, met zetel in België, ontwerpt en ontwikkelt hoogwaardige, 'non-paint' producten (verbruiksartikelen en apparatuur) voor professionele autoschadeherstelbedrijven. Dit doen we onder het kwaliteitslabel 'Finixa'.  Chemicar is 35 jaar geleden opgericht als groothandel en is ondertussen uitgegroeid tot een marketinggedreven distributiebedrijf met klanten over de hele wereld. Het merendeel van het assortiment wordt in-house ontwikkeld en een aantal producten wordt ook door ons geproduceerd. Ook OEM autofabrikanten worden met Finixa producten beleverd.